E fa'afefea ona fa'aoga tatau solo pepe mo lau pepe?

E palapala lima o le tamaititi, e te fufulu ile vai,solo pepe, pe solo i se solo susu?Afai e te solo masolo susu, ona tatau lea ona e gauai atu.

Ua iloa uma e matua o le faamai e sau mai le gutu.Ina ia taofia siama mai le ulu atu i le tino o le pepe, ua avea lima ma taulaiga o le faamamaina.I le taimi nei o loʻo i ai solo solo talafeagai, ma e lelei le faʻamaʻiina o le faʻamaʻi, ua manatu matua o solo o le mea e faʻamamaina ai le filifiliga.Sei o tatou fa'aalia mea lilo i totonu ole solo.

I le taimi nei, o le tele o oloa faʻamaʻi faʻamaʻi i luga o le maketi o loʻo i ai mea faʻamaʻi faʻamaʻi e pei o vailaʻau ma fungicides.A uma ona solo lima o le tamaititi i se mea susu, o le siama o loʻo i luga o lima e faʻaumatia, ae a maeʻa le vai o le vailaʻau faʻamaʻi, o le a tumau pea i luga o lima o le tamaititi ni vaega malo o le vailaʻau.A susu e le tamaititi le tamatamailima, o vaega faʻamaʻi faʻamaʻi e solo i le faua o le tamaititi ma ulu atu i totonu o le manava.

A mae'a ona ulu atu vaega fa'ama'i i totonu o le manava o le tamaititi, o le a latou tapeina siama masani o lo'o i totonu o le manava o le tamaititi lava ia.O siama masani i totonu o le intestinal tract e le gata e mafai ona fesoasoani i le tino o le tagata e faʻafefe ma faʻafefe meaʻai i meaʻai, ae puipuia foi le mucosa o le intestinal mai le osofaʻiga a siama pathogenic, faʻalavelaveina le tele o le toe gaosia o siama pathogenic i le gastrointestinal tract, ma aloese mai le mea na tupu. o faama'i.O siama aoga i totonu o le tino o le tagata o probiotics.E le mafai e vailaau faʻamaʻi ona iloa poʻo fea siama e aoga i le tino o le tagata ma poʻo fea siama e afaina ai le tino o le tagata.

1. E taua tele le puipuia o lima laiti o tamaiti ia mama, ae o le auala e tatau ona talafeagai.

2. E mafai ona e fa'aogaina solo susu po'o solosolo na fufulu ile vai e solo ai lima o lau fanau, ma taumafai e aua ne'i fa'aogaina solo fa'amama susu.

3. Afai e fa'aogaina solo fa'ama'i, e tatau ona fufulu lima o le tamaititi i le vai mama e aveese ai vaega fa'amama fa'ama'i o totoe i lima ma 'alofia ai le fa'atupuina o le fa'amama fa'ama'i.

4. E le tatau ona fa'aoga solo solo i vaega ma'ale'ale ma manu'a o le pepe.Taofi le fa'aoga pe afai e tupu le fa'aleagaina o le pa'u a'o fa'aoga.

5. A maeʻa ona faʻaaoga solo susu, ia mautinoa e pipii faʻamau faʻamaufaʻailoga o solo susu e puipuia ai le suʻeina o le vai ma faʻamautinoa lona faʻamaʻiina ma le faʻamaʻi pipisi.

Better Daily Products Co., Ltd.

Fa'apolofesa gaosiga o solo susu!


Taimi meli: Au-02-2022