Ole maketi ole ava malosi ole lalolagi e fa'amoemoe e o'o ile $1.13

E tusa ai ma se lipoti na tuʻuina atu e le United Market Research Company, le lalolagisolo vaimaketi i le 2020 o le a 568 miliona tala Amerika ma ua faamoemoe e oʻo atu i le 1.13 piliona i le 2030 USD, o le aofaʻi o le tuputupu aʻe faʻaletausaga o le 7.3% mai le 2021 i le 2030. O le lipoti e tuʻuina atu ai se suʻesuʻega loloto o vaega pito i luga o tupe teufaafaigaluega, taʻiala manumalo maualuga, fa'atauva'a ma avanoa, tele maketi ma fa'atatau, fa'atauva'a laufanua, ma suiga suiga o maketi.
O le faʻateleina o le faʻalauiloaina o le faʻaaogaina o solo susu ma le tausia lelei o le tumama, faʻapea foʻi ma le faʻateleina o manaʻoga mai le falemaʻi soifua maloloina, ua faʻateleina ai le tuputupu aʻe o le maketi o le ava malosi i le lalolagi atoa.I le isi itu, o le maualuga o mea faʻamaʻi o le ava malosi e taofia ai lo latou tuputupu aʻe i se tulaga patino.Ae ui i lea, o le siʻitia o faʻatauga e-pisinisi ma faʻateleina le manaʻoga mo oloa i le taimi o le taʻavale, savaliga sopo, ma femalagaiga e faʻamoemoeina e maua ai avanoa taugofie mo le alamanuia.
Su'esu'eina le maketi o le 'ava malosi i le lalolagi atoa i mea ie, tagata e fa'aaogaina, alalaupapa tufatufaina ma itulagi.Faʻavae i luga o mea ie, o le vaega gaosia o le a faʻatatau mo le toeitiiti atoa le lua vaetolu o le aofaʻi o le maketi i le 2020 ma e faʻamoemoe e pule i le faaiuga o le 2030. 7.8% i le taimi atoa o faʻataʻitaʻiga.
Faʻavae i luga o tagata faʻaaogaina, o le vaega faʻapisinisi na saofagā i le sili atu i le tolu-lima o le aofaʻi o tupe maua maketi i le 2020 ma e faʻamoemoe e taʻitaʻia i le 2030. O le vaega lava lea e tasi o le a faʻatupulaia foi i le televave o le faʻatupulaia o le 7.5% mai le 2021 i le 2030.
I le fa'afanua, o le a maua e Europa se vaega tele i le 2020, e tusa ma le tasi vaetolu o le maketi o le ava malosi i le lalolagi.I le taimi lava e tasi, e oʻo atu i le 2030, o le aofaʻi o le tuputupu aʻe faʻaletausaga o le maketi Asia ma le Pasefika o le a oʻo atu i le 8.5% i le vave.O isi itumalo e lua na talanoaina i le lipoti e aofia ai Amerika i Matu ma LAMEA.

Matou te taulaʻi i suʻesuʻega ma atinaʻe, gaosiga ma faʻatau atu o solo susu o vaega eseese.O a matou fa'amama susu vaega e aofia ai solo ava malosi, solo fa'amama, solo mama, solo solo, solo pepe, solo ta'avale, solo fagafao, solo umukuka, solo mamago, solo mata, ma isi.

 


Taimi meli: Sep-09-2021